VER-BINDENDE COMMUNICATIE

VER-BINDENDE COMMUNICATIE

Leer hoe je op een consequente en verbindende manier grote toegevoegde waarde creëert en

  • De ervaring van jouw klanten kan optimaliseren
  • Jouw team(s) beter kan laten functioneren
  • Jezelf en je medewerkers beter leertbegrijpen/kennen, de belangrijkste basis voor een goede samenwerking
  • Op maat van gedeelde belangen effectief kan samenwerken met andere stakeholders/ departementen

Vanuit team2lead beseffen we dat dit “ logisch” lijkt maar in de praktijk niet steeds voldoende aanwezig is. Daarom hebben we samen met een expert , Peter Verbauwen, een programma opgesteld om deze vaardigheden op een pragmatische en aangename manier onder de knie te krijgen. Dan pas wordt alles gemakkelijker en verbeter je de resultaten.

Het programma is modulair opgebouwd , afhankelijk van de noden kan je je keuze maken.

  • De “basis-module” laat je toe om te ontdekken wat jij, je medewerkers, je klanten nodig hebben om van daaruit de vaardigheden te ontwikkelen om op authentieke manier verbinding te maken met klanten, medewerkers,…
  • De “advanced-module”neemt je mee om samen te leren uit successen en hoe deze groter te maken. Ook zoomen we in hoe we kunnen leren uit niet-gewenst gedrag
  • De “ expert-module” benadrukt het effectief bemiddelen bij conflicten en effectieve besluitvorming.

De trajecten nemen per module ongeveer een werkdag in beslag en kunnen gespreid in de tijd gegeven worden intra – of extra muros.


Bio Peter Verbauwen

Peter heeft zich, na 20 jaar leidinggevende rollen te hebben opgenomen in (internationale) dienstenbedrijven, sinds 2008 gespecialiseerd in de technieken van het verbindend en waarderend communiceren en leidinggeven.

Hij combineert zijn ruime praktijkervaring (en de lessen die hij heeft geleerd uit de fouten die hij onderweg heeft gemaakt) met theorieën en inzichten uit, onder andere, NLP, geweldloze communicatie, appreciative inquiry, omdenken…en vertaalde deze in een unieke mix die jou op een warme, respectvolle, doelgerichte en efficiënte manier leert omgaan met jouw eigen noden en deze van de mensen waarmee en waarvoor je leeft en werkt.

Of je nu arbeider of CEO bent, we zijn allemaal mensen die het proberen zo goed mogelijk te doen.

Vanuit deze overtuiging werkt Peter graag met iedereen samen, los van zijn/haar titel of rol.
VER-BINDENDE COMMUNICATIE
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x