Testimonials van experten

format_quote

Sinds april 2014 ben ik een van de ambassadeurs van team2lead.be in Belgiƫ! Tijdens mijn opdrachten word ik constant uitgedaagd, ik kan terugvallen op mijn vaardigheden en toch leer ik elke dag bij! Ik werk vanuit mijn authenticiteit en kan mijn ding doen. Als ik zie hoe de mensen waar ik mee werk openbloeien in hun job, zichzelf durven smijten en zelfs overstijgen, dan geeft me dit de nodige energie om er elke dag weer te staan!

Christa Cortvrient

format_quote

Iedere dag en situatie kan anders zijn en je verrassen, hierin is het een voordeel om nauw contact te hebben met mijn team2lead collega's! Binnen de groep is zoveel ervaring en kennis dat we veel van elkaar leren en direct kunnen toepassen. "Als je er van houdt om met mensen te werken is er geen betere werkplek"

Arjen Jansen

format_quote

De afwisseling van projecten is voor mij steeds nieuwe kansen grijpen. Steeds nieuwe bedrijven en mensen leren kennen zorgt ervoor dat ik al mijn aspecten blijf verruimen. Zo blijf ik mezelf steeds verder ontwikkelen. Dit komt ten goede bij volgende opdrachtgevers & deze ervaringen neem ik mee voor de rest van mijn professionele loopbaan. Voor iedereen een mooie win-win situatie.

Jeroen Jochmans

format_quote

team2lead is voor mij zeer uniek omdat dit bedrijf niet alleen geeft om zijn klanten, maar minstens evenveel om zijn werknemers. Kwaliteit primeert alsook de motivatie van de teamleaders. Ik ben apetrots deel te mogen uitmaken van deze unieke teamleider familie. Zo mooi te zien dat mensen met zoveel verschillende profielen, leeftijden en achtergronden, toch allemaal dezelfde passie en inborst delen. Op een dag vind je de job van je leven en ik heb deze in 2018 gevonden.

Kim Schepens

Testimonials van experten
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x